Goede producten ruime keuze goede prijs en snelle verzending meer moet dat niet zijn

Vlotte levering.

Prijs.

Plus que satisfaite!

Deuxième fois que je commande sur Optiphar, et je ne suis pas déçue. Les commandes arrivent bien emballées et très très rapidement.

Zoals steeds: goed verpakt en snel verzonden

Prima service, goed klantencontact

Er was iets misgegaan met het verzenden, maar dat is snel, vriendelijk en correct opgelost.

Overzichtelijke site. Snelle levering en veel keuze aan een goede prijs kwaliteit.

Volle tevredenheid

vlugge en correcte levering. echter vraagtekens bij de koerier pakket wordt voor de deur geplaatst zonder te wachten of iemand thuis is , dus zonder enige bevestiging van ontvangst.

Alles snel en duidelijk afgehandeld.

Ik zag duidelijk welk onderdeel ik moest hebben en de bestelling verliep goed. Daarna meteen een mededeling dat het in behandeling was genomen, wie het ging bezorgen. Ging allemaal heel snel en duidelijk.

Pakje is correct en snel geleverd

Dit was mijn eerste bestelling. Maar ik ga zeker nog online bestellen.

Redelijk goed

Beetje problemen met betaling, daarom bestelling 2x ontvangen (en betaald)

Al jaren betrouwbaar

Prima site..

Tout simplement parfait

Site simple et convivial. Expédition ultra rapide. Suivi hyper clair et fiable.

Tevreden

Goede prijs en snelle levering.

Vlotte service. Uitstekende prijs.

Product zoals omschreven en snelle levering.

Vlot en correct geleverd.

Alles duidelijk en snel geregeld. Proces van bestellen en leveren verloopt goed.

Zeer goede service.

Ik bestel al jaren. Heb je toch een vraag. Onmiddellijk telefonisch een oplossing. Zeer zeer goede service. Goede informatie betreffende de levering die trouwens steeds stipt op tijd is.

Perfectie

Perfectie

Goede prijs snelle en correcte levering

Rapidité, efficacité, prix.

Alles verloopt altijd heel correct.

En mocht er al eens een verkeerde levering zijn, dan is dat onmiddellijk opgelost. Waarom dan dat eentje minder dan 10 ? Als het kon, gaf ik 9,5 in plaats van 9 Ik ben toch al enige jaren klant bij optiphar en ik zou verwachten dat trouwe klanten al eens mogen beloond worden.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Tout a été parfait.

Rien de particulier à signaler. Tout a été parfait depuis le passage de la commande au timing de livraison. *****

81 Antwerpseweg b

Geel 2440