Goed en snelle levering

Ben heel tevreden , al enkele malen een bestelling geplaatst.

Pakket nooit ontvangen

Ik kreeg telkens een mail dat mijn bestelling geleverd zou worden die dag, er werd niks geleverd, straffer nog, nadien kreeg ik een mail dat ik het pakket geweigerd zou hebben. Dit gemeld bij de klantendienst en bij een volgende poging, exact hetzelfde scenario dat het pakket ‘teruggestuurd’ wordt omdat ik het geweigerd zou hebben. Bestel gewoon ergens anders zou ik zeggen.

Groot gamma en snelle service

Ruime keuze en snelle levering!

ZEER correcte bestelling en levering

we zijn zeer tevreden , duidelijke bestelling online en levering binnen de juiste termijn ! thx

Snelle levering.

Snelle betrouwbare site

Ik had mijn product besteld 2 dagen later had ik het in huis.

Contacts faciles

Délais respectés et livraison sans dégradation de l'emballage.

Zeer correct

Bestelling en informatie correct verlooen

Scherpe prijzen en snelle levering

Tot hiertoe de beste prijzen op de markt

Zeer snelle levering.

Snelle levering, redelijk geprijsd, helaas nog wel verzendkosten als je voor meer dan 50 euro bestelt.

Uitstekend!

Mijn ervaring met uw firma is? De factuur die jullie bijvoegen vind ik zeer goed Het gaat zeer snel en de communicatie ook zeer goed Alles bij elkaar prettig om te bestellen!

Geweldig geregeld

Alles goed geïnformeerd en snel leverbaar

Correcte dienstverlening

Ik had dringend arti-forte nodig.Van de 4 producten die ik besteld had was 1 niet voorradig.Na telefonisch verzoek werd alles geleverd,behalve dat ene product.Ik ben heel dankbaar dat arti-forte tijdig geleverd werd.

Online apotheek

Snelle levering, Betere prijs dan in eender welke online apotheek na prijzen te hebben vergeleken. Was 35% goedkoper dan in apotheek.

Makkelijk, snel, prijs-kwaliteit verhouding goed.

Naar mijn ervaring altijd snel bezorgd en producten zoals verwacht bij bestelling.

S'avonds besteld. De dag erna in huis. Duidelijk T&T

Livraison Super rapide

Excellente expérience ! Livraison rapide ! Je recommanderai ! Merci Optiphar.

Fijn

Erg tevreden

Prima , alles goed

Adequaat

Heldere info op website en gedurende bestelproces. Prettig dat levering bij afhaalpunt rechtstreeks gekozen kan worden. Deze eerste bestelling van voor mij bekend product deed ik vanwege de gunstige prijs, maar kom ook terug om de goede service.

Zo hoort het

Ik heb besteld wat ik wilde hebben en kreeg het prima op tijd.

Uitstekende prijs / kwaliteit

Ben al jaren klant bij Optiphar en ben nog steeds heel tevreden over prijs, kwaliteit service en medewerkers. Zullen steeds naar de beste oplossing zoeken indien nodig. Ik zal zeker bij jullie blijven bestellen.

vlotte levering en goede prijs.

mooie korting..kan 6/7 dagen afhalen

Intéressante prijs en snelle levering

Zeer voordelige prijs

réf 323411