Breed assortiment

Scherp geprijst en super snelle verzending

Wat ik nodig had was hier het goedkoopst, de verzending was snel en de mailtjes met op de hoogte houden ook

alles in orde en op tijd

Goed verpakt en verder geen probleem.

Uitzonderlijke snelle levering

Heb een bestelling geplaatst en de dag erop in de voormiddag is deze geleverd Dikke duim

Zij doen wat ze beloven!

Heel erg goed !

Zeer goede ervaring!

Ik kreeg per ongeluk een verkeerd product toegestuurd. Ik stuurde een mailtje en kreeg binnen de 24u antwoord. Ik mocht het fout product houden en het juiste product werd diezelfde dag nog opgestuurd (incl een cadeautje, ter compensatie!). Zo correct en fijn. Bedankt voor deze goede service (ook als er dingen mislopen).

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit snelle levering

alles was perfect en sell levering

gewoon goed

zoals het hoort

Ik heb makkelijk mijn bestelling kunnen plaatsen en de levering is ook perfect verlopen

een aanrader

Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding.

commande reçue ne correspond pas à celle passée

J'ai envoyé un mail pour signaler que le produit reçu ne correspond pas à celui commandé, je n'ai jamais reçu de réponse !!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel snelle levering en uitstekende prijs

Heel snelle levering

Klantenservice is uitstekend

De omruiling van verkeerd geleverde verpakkingen verliep zeer vlot en soepel. Dank aan Kelly voor de persoonlijke service.

Snelle levering en ruim assortiment

Ruim assortiment en veel keuzes. Leuke acties en aanbiedingen. Het bestelproces verloopt snel en eenvoudig. De levering is snel en verloopt goed Goede service!

Altijd een hele snelle service!!

Altijd een hele snelle service!!

het was een vlotte en snelle levering.

het was een vlotte en snelle levering.

Snel geleverd. Alles perfect en correct verlopen.

Commande facile

Commande facile, reception comme indique, prix interessant. Mais ce serait plus sympa si votre site serait egalement en francais.

Al jaren tevreden klant

Al jaren tevreden klant, recentelijk ontbrak er voor de 1e keer ooit iets in de levering. Na een eenvoudig mailtje, werd het ontbrekende product vlot nageleverd, met een "sorry"-kaartje en een gratis product als extraatje om de fout goed te maken. Aangenaam verrast! Fijne en heel goede service noem ik dat!

Initieel verkeerde leveren maar snel en?

Initieel verkeerde leveren maar snel en correct rechtgezet

Erg tevreden

Erg tevreden, ik moest online oog compres pleisters hebben. Omdat de apotheken aan het staken waren, kwam ik bij Optihar uit en dat was goed en snel geregeld ook een aantal mailtjes over het verloop en de volgende dag al bezorgd

Uitstekende service!

Uitstekende service, ze doen echt wat ze beloven, besteld voor 15, de volgende dag geleverd! Groot aanbod van producten, makkelijk online shoppen.

De beste prijs voor mijn glutenvrije?

De beste prijs voor mijn glutenvrije Procelicroissants. En nog snel in huis ook! Prettige webwinkel met groot asssortiment

Snelle levering Vruchtensuiker heeft geen klonten

Antwerpseweg 81 b

2440 Geel