Malgr? un petit "couac" apparu lors de?

Malgr? un petit "couac" apparu lors de la r?ception de la commande, tout a ?t? parfaitement r?gularis?. Les contacts avec les collaboratrices(teurs) ont ?t? parfait. Merci. ****

vlotte levering

een heel vlotte levering, super tevreden

Steeds perfect !

Zending was verloren gegaan. Onmiddellijk na melding werd de bestelling opnieuw toegestuurd. Ik bestel er regelmatig. Steeds perfect

Keurig geleverd binnen 24 uur.

Keurig geleverd binnen 24 uur.

Alles is naar wens verlopen

Alles is naar wens verlopen

Okido

Alles is correct verlopen

op 1 dag in orde

op 1 dag in orde

Snel bezorgd zonder verzendkosten en?

Snel bezorgd zonder verzendkosten en goede prijs

Gewoon top

Gewoon top! Makkelijk snel en correct! Wat moet eens mens nog meer hebben.

Zelfs met feestdagen ertussen

Zelfs met feestdagen ertussen, keurig en correct geleverd..

Tevreden

Goede prijzen en snelle verzending.Een van shampooflessen was licht beschadigd en lekte,maar het was waarschijnlijk een ongeluk tijdens het verzenden van het pakket.

leuke winkel ,fijne energie

leuke winkel en professioneel personeel, vriendelijk, fijne energie in de winkel .

stipte levering

prima service

Geweldige service

Zeer goede ervaring met de klantenservice. Het product dat ik had ontvangen, bleek niet juist te zijn. Dit is ontstaan doordat de info op de site niet correct was. Na mijn melding werd direct het juiste product (dat duurder in prijs bleek) toegezonden en de fout op de site gecorrigeerd. Het onjuiste product ga ik dit weekend kosteloos terugsturen. Het verschil in prijs hoef ik niet na te betalen. Een lief excuus kaartje was bijgesloten met een klein presentjes. Dit is geweldige service, die je niet vaak tegenkomt. Die 5 sterren zijn dubbel en dwars verdiend Optiphar!

Vlotte levering

Vlotte levering

Bestelling snel geleverd

Bestelling werd ondanks de feestdagen zeer snel geleverd. Producten waren nergens goedkoper te vinden.

correct prima

correct prima

Vlotte en snelle service

Heel vriendelijk en snelle service en gratis bezorging niet te vergeten!

Goede producten.

Goede producten.

Correcte levering

Correcte levering

Zeer tevreden. Goedkoopste en snelle levering.

Goedkoop en snel geleverd

Goedkoop en snel geleverd

Vlugge levering aan een mooie prijs

Vlugge levering aan een mooie prijs

Scherpe prijs

Scherpe prijs, vlotte levering.

Vlotte service

Tijdens de feestdagen besteld en enorm snel geleverd. Was korting op dure supplementen die ik neem, fijn voor de portemonnee

Antwerpseweg 81 b

2440 Geel