lekkere maaltijden

Maaltijden zijn over het algemeen lekker alleen jammer dat de maaltijden met worteltjes wat minder waren omdat die taai waren. Iets meer vlees bij de maaltijden met vlees. Bv de goulasch en hachee

smaakt goed

géén klachten

Lekkere maaltijden.

Wij hebben genoten van de maaltijden. Het proefpakket was heel gevarieerd.

Smaakvolle maaltijden

Ik heb alleen de Hollandse maaltijden gegeten. Prettig is dat er royaal saus bij zit en de maaltijden niet flauw zijn. Omdat ze nog net niet helemaal gaar zijn als ze de magnetron of de oven ingaan ervaar ik ze als vers. De porties vlees zijn niet heel royaal, maar dat zou heel goed bewust kunnen zijn

Was goed te eten

Te weinig zout maar anders goed te eten

Heel lekker

Zijn heel lekker alleen jammer dat de bezorging op maandag is ik werk maandag tot 12 uur als het daarna zou zijn zou ik bijna elke week bestellen

Was goed en smakelijk

Maaltijden zijn makkelijk op temperatuur te krijgen, niet te veel en heel smakelijk. Ga binnenkort weer een aantal bestellen .

ik heb nu met 2 bestellingen ervaring

Bezorging gaat uitstekend die paar gegeten maaltijden waren goed Ik zou graag uit meer Aziatisch/Indonesisch eten kunnen kiezen

Prima eten

Goed eten gaan zeker opnieuw bestellen

Lekker eten

Is mooi op tijd geleverd hoeft niet de hele dag thuis te blijven..

Goede kwaliteit

Kwaliteit van het eten is goed.. Een enkele maaltijd ziet er na de magnetron tijd minder gezellig uit . Nodigt niet uit om te eten, maar het smaakt wel lekker.

Zeer korte ervaring, maar tevreden.

Bezorging en verpakking keurig verzorgd. De maaltijden zijn van goede kwaliteit en smakelijk.

pakketten ontvangen

ziet er goed uit en eet het op de momenten dat het mij uitkomt. bedankt

Matig.

Proefpakket wat eenzijdig. De bottelnek zit in het feit dat wij porties van 500 gram te veel vinden jullie keuze in porties van 350 gram is te mager. Verzorging, verpakking kleursamenstelling allemaal goed.

Service en bezorging is keurig

lang wachten, verder vrij zout.

vrij zout. 'zoutarm' is weer het andere uiterste. Verder moet ik twee uur thuis blijven, zouden tussen 10.00 en 12.00 die maaltijden komen brengen, werd dus 12.00. Heb wel wat anders te doen...

Lekker, heel lekker.

Mijn ervaring is heel positief op van alles wat betrekking heeft op Vers aan Tafel, de maaltijden zien perfect en lekker uit en smaken ook nog eens heel lekker. Ook een pluspunt is de maaltijdbezorger welke een positieve uitstraling heeft.

Makkelijk en heerlijk

Nadat de kennismakingsbox was binnen gekomen direkt een maaltijd geprobeert. Super lekker en inmiddels ook de tweede maaltijd gebruikt. Makkelijk na een drukke dag of bij geen zin in zelf koken. Wij worden lid .

Voldoet aan mijn smaak.

Keurig op tijd bezorgd. Inmiddels heb ik 2 maaltijden gebruikt en ben daar zeer tevreden over. Ik kook nog vaak zelf en dat vind ik leuk om te doen, maar ik ga in de toekomst zeker vaker gebruik maken van uw dienst.

GEWELDIG

GEWELDIG

Heerlijk

Ik geniet elke dag weer!

Goede keuze

Veel keuze, ook natriumarm en smakelijk

Lekkere maaltijden

Bestellen en de maaltijden aan huis gebracht is heel goed verlopen. Ik geniet van een maaltijd en helemaal nu ik alleen ben.

Smakelijk

De smaak is prima

Ik vind het erg smaakvol en lekker

Ik ben tevreden over het aanbod, alleen er zouden wat meer gerechten zonder vlees migen, bv een groenteburger ipv vlees

Nikkelstraat 2

8211 AJ Lelystad