slecht

ik had me vergist in de aanbieder

Geweldige heerlijke maaltijden C. Leijen

Heerlijke maaltijden

In een paar minuten heb je een heerlijke maaltijd op tafel. Voor 1 persoon is het pakket ruim voldoende! Voor herhaling vatbaar.

Heerlijke maaltijden

Wisselend.

Ik moet zoutarm eten. De keus is dan beperkt. De smaak van de verschillende maaltijden vind ik nogal wisselend. Hutspot is top maar die vink met paprikasaus is slecht van smaak. Misschien persoonlijk. Met vriendelijke groeten | With kind regards | Bien à vous | Mit freundlichen Grüßen Eef Puijk M +31 6 51503935 - T +31 10 4735212

Excellent service and delicious food.

Punctual delivery and a friendly smile. I have tried many places to order my meals, and this is by far the best.

gewoon heel tevreden

gewoon heel tevreden

Prima, smaakvol en echt lekker

Heerlijke maaltijden en grote keuze

Lekkere maaltijden

We zijn zeer tevreden met de maaltijden van Vers aan Tafel.

Lekkere gezonde maaltijden voor een redelijke prijs

Ik vind de maaltijden heerlijk.

prima maaltijden

Elke dag heb ik met smaak gegeten

Makkelijk en smakelijk

Op een makkelijke manier, toch gezond eten. Aangezien mijn energielevel laag is,zijn deze maaltijden een goed alternatief op de dagen dat zelf koken niet lukt.

zeer goed

Maken waar waar ze voor staan en zo hoort het toch !!!!

zeer vriendelijke bezorger en eten smaakt heel goed prima

Handig, snel, lekker en gevarieerd

Handig, snel, lekker en gevarieerd.

Prima maaltijden; bezorging goed aangekondigd en nagekomen

Er is redelijk wat keuze; maaltijden smaken altijd goed; heb nog nooit iets aangetroffen wat niet gaar was of derg.

Makkelijk bestellen, goede levering, lekker eten

Het geeft veel rust als je een hele dag op stap of bezig bent geweest en je kunt dan een verse maaltijd in de magnetron/oven opwarmen. We proberen veel uit, de ene maaltijd vinden we wat lekkerder dan de andere, maar het is altijd genoeg en er is voldoende keuze. De bezorgdag en -tijd worden duidelijk gecommuniceerd en de bestelling wordt met een vriendelijk gebaar overhandigd.

Prima maaltijden

Lekker eten, maar de porties zijn wat groot voor mij en ik heb weinig vries ruimte

Lekkere voedzame maaltijden

Porties groot genoeg en goede bezorging

Ben tevreden

Tot nu toe Ben ik tevreden en smaakt het leaker.

Makkelijk

Vlees is vaak taai Rijst is niet lekker

Smakelijk

Lekker gauw klaar en goed van smaak. Zal weer bestellen.

Lekkere maaltijden en voldoende keuze

Ik ben tevreden met vers aan tafel.

vriendelijke bezorgers, altijd een praatje en altijd op tijd!

Vriendelijke bezorgers, en altijd op tijd en tijd voor een praatje. lekker eten.

Nikkelstraat 2

8211 AJ Lelystad