Kwaliteit maaltijden heel goed, bezorging correct.

Zie boven.

Zie hierboven

Lekker

Smaakt lekker,wel erg duur

Uitstekend (10)

Vriendelijke en correcte bezorging!

Smakelijk

Helaas beperkt assortiment zoutarm. Eet daardoor vaak hetzelfde.

Mijn moeder was er zeer tevreden over.

Uitgeprobeerd voor mijn moeder. Maar zeer tevreden volgende 10 maaltijden alweer besteld.

Zeer content met de maaltijden.

Alle maaltijden zijn smakelijk bereid. Ik raad het ook andere aan die een adres zoeken voor kant en klare maaltijden en zijn ook tevreden.

niets om over te klagen

Elke dag een warme smakelijke maaltijd. En keurig op tijd bezorgt.

Van bestellen tot en met opeten is het super

De hele bestelprocedure werkt perfect t/m afleveren van de bestelling op de afgesproken tijd en hele vriendelijke medewerk(st) ers. De maaltijden zijn uitstekend ingepakt en gevroren en we hebben nog nooit een maaltijd gehad die we niet lekker vonden en ze zien er ook heerlijk uit. Vooral zo doorgaan en voor iedereen complimenten.

De maaltijden bezorging zijn PRIMA.Het ongewenst ontvangen breekt mij ( 86jaar) vaak op.

Zie boven

Prima eten

Prima,eten en goede bezorging

Alles

Patat niet gaar te krijgen na 40 minuten in de oven nog niet zacht. Appelmoes op het eten is echt niet lekker, advies apart in een bakje zodat zelf de keus gemaakt kan worden voor koud of warm of heet

Zeer tevreden met de maaltijden

Tot nu toe zeer tevreden. Wel een paar maaltijden die ik persoonlijk niet zo lekker vond, maar dat hou je toch.

Bezorging niet binnen afgesproken tijd

Over deze klacht heb ik op 16 januari een mail gestuurd, maar helaas geen reaktie ontvangen

Mijn moeder vindt het lekker

Smaak van het eten komt goed overeen met hetgeen ze eerst zelf heeft gekookt

Geweldig lekker en vers.

Wij eten iedere keer lekker,alleen zit er de laatste tijd erg weinig in grtj.renate

De mensen die bij mij het eten brengen.

Super en dat ook de mensen die het eten bij mij thuis brengen in het zonnetje gezet mogen worden.

Top kwaliteit

Mijn schoonmoeder vind het heerlijk eten top kwaliteit.

Het Rundlapje was heerlijk.

Ik heb genoten van de eiwitrijke maaltijden de hoeveelheid is voor mij voldoende.

Smakelijke maaltijden, ruim assortiment en een fantastische service!

FANTASTISCH!!!

voortreffelijk

mijn voordeel is dat alles goed is, thuis was het gewoonte om wat op tafel staat moet je eten. Ook bezorgen aan huis keurig geregeld. Ook maken mijn dochter en kleinkinderen regelmatig gebruik van mijn voorraad. Mijn zwager in Groningen is inmiddels ook al bij jullie.

fantastisch

eten smakelijk en divers bezorging prima

Heerlijke maaltijden

Wij zijn zeer positief en ook erg blij met onze vaste bezorger in Zoetermeer

Nikkelstraat 2

8211 AJ Lelystad