Smaakvol

De meeste maaltijden zijn lekker. Sommige vind ik te pittig ( bv. maaltijd met pindasaus). Bezorging erg vriendelijk.

Prima bezorgdienst eten is echt smakelijk

Lekker eten niet z'on flauwe hap hoeveelheid genoeg prima!!

Lekker en gezond...

lekkere maaltijden veel keuze voor iedereen op naar de volgende bestelling

een welgemeend smakelijk eten.

Het eten is smakelijk en uit de gegevens blijkt dat de samenstelling gezond is. Niet teveel zout. Ook de bezorging is uitstekend. Beleefde en vriendelijke bezorgers die ook uitleg kunnen geven.

geweldige service

Heerlijke maaltijden vriendelijk personeel goed bereikbaar voor vragen. Kan het iedereen aanraden. kortom top bedrijf.

Lekker

Lekker maaltijden, fijne bezorging

Heb geen andere maaltijdservice meer nodig.

Heb tot nu nog geen maaltijden weg gegooid.veellanger houdbaar,dus niet langer een noodzaak alles wat besteld op te eten. Je kan dus buiten de deur gaan eten als je dat wil.

Goede smakelijke maaltijden. Veel variatie en prima service.

Prima maaltijden zeer aanbevelen als jezelf niet meer kan koken. Goede prijs.

Goede service en lekker eten

De medewerkers van de klantenservice zijn hulpvaardig en vriendelijk. Ik ben een nieuwe klant van VAT, ik heb dinerdozen besteld omdat ik deze makkelijker vind dan losse maaltijden kiezen uit het grote assortiment. De maaltijden uit de dinerdozen (probeerdoos, Internationaal en Vegetarisch) zijn me tot nu toe zeker niet tegengevallen. Vooral de nasi goreng vind ik heel lekker! Daarom krijgt VAT vijf sterren van mij.

Ok

Je moet 2 wk van te voren bestellen ivm levertijd. Weinig keuze qua zoutarme en vegetarisch maaltijden.

Over het algemeen zeer goed

Voor sommige maaltijden is het voedsel niet geschikt om in de magnetron te doen. Bijvoorbeeld patat met een kroket werkt niet. De patat gaat dan aan elkaar plakken en de kroket wordt vrij hard. Misschien een aanbeveling doen om aan te geven of je de maaltijd beter anders kunt voorbereiden.

Over het algemeen ben ik tevreden

De bezorging is keurig op tijd én vriendelijk. Smaken verschillen. De meeste maaltijden geef ik een 8 of 9. Een enkele een 7 of 6

lekker eten

zeer tevreden over het smaakvolle eten. Vriendelijke bezorgers, altijd op tijd. Ingevroren maaltijden die na 13 minuten in de magnetron kant en klaar op tafel staan. Heel veel keuze, ieder wat wils.

Lede maaltijd

Smaakte erg lekker

Goed doordacht idee, maaltijden zijn heel smakelijk en lekker, Bezorgservice is helemaal goed en de communicatie via mail en sms is helemaal goed

Smakelijk

Goede kwaliteit, smaak en levering!

Goede porties en genoeg variatie

Het eten is prima en de bezorging loopt ook prima en leuke bezorgers.

de maaltijden zijn lekker

ik had mijn twijfels maar ik ben nog steeds heel tevreden.

Iedere dag is het smullen.mmm..

Zeer goede service en altijd goed lekker En makelijk te bestellen..

Voortreffelijke maaltijden, uitstekende service!

Voortreffelijke maaltijden, uitstekende service!

Lekker

Alleen de lekkerbekjes zijn niet zo lekker en droog. De zalm zijn erg kleine stukjes. Mag wat meer Zalm erbij. Voor de rest smaken de meeste maaltijden goed.

Over het algemeen lekkere maaltijden

Heb wel een opmerking: De aardappels , gekookt of gebakken zijn niet echt lekker na het opwarmen in de magnetron. De vooral de gebakken blokjes zijn erg slap, ik zou ervoor kiezen om er puree voor in de plaats te leveren. Misschien het overwegen waard?

Goede maaltijden met kleine puntjes

De maaltijden bevallen me. Het zou fijn zijn als er wat meer groente in zou zitten. Er is een groot assortiment. Wat meer vegetarisch en kleine maaltijden zou me goed bevallen.

Top Ben heel tevreden

Dit komt heel dicht bij perfectie..!!

Goede maaltijden!

Oma kan nogal lastig zijn betreft eten, maar vind jullie maaltijden heerlijk. Bij verschillende organisaties maaltijden geprobeerd, maar oma blijft toch bij jullie

Nikkelstraat 2

8211 AJ Lelystad