Grote keus en heel klantvriendelijk!

Het is altijd weer een feest om een bezoek te brengen aan Zitmaxx en het grote aanbod te bekijken. Je komt er vaak op nieuwe woonideeën. We zijn uitstekend geholpen en hebben een mooi 2 persoons bankje gekocht, dat precies past in ons huidige interieur.

Perfect geholpen

Wij zijn ontzettend goed geholpen ondanks het zo druk was. De medewerkers zijn erg meedenkend en helpen je om een goede keuze te maken! Wij zijn heel blij met onze aankoop! Dank jullie wel!

Meubelzaak met een zeer ruim aanbod en goede service

Zitmaxx heeft een zeer ruime aanbod en wij slagen dan ook elke keer. We hebben al onze bank, tafel, barkrukken en stoelen gekocht. Personeel is vriendelijk en kundig.

We werden snel geholpen

We werden snel geholpen.

Goede prachtige winkel! Met enorm veel keuze! En allerlei verschillende stoffen !

Het is een leuke grote winkel , met allerlei keuzes in maten en stoffen! Enorme lieve medewerkers die helemaal met je mee denken en op de ipad en voorbeeld maken van hoe de bank er komt uit te zien! , zeker een aanrader!

Wat een leuke winkel

Een heerlijke leuke winkel, met hele grote keuze.,Had het eerlijk gezegd niet verwacht. Erg verrassend, Een superleuke entree. Leek eerst wel op een bar, maar dat waren gewoon mensen die ook geïnteresseerd waren in nieuwe produkten. Echt een warm welkom,Die door het personeel uitstekend geholpen werden.,Echt de moeite waard om een keer een kijkje te nemen.

Goed advies

Hele prettige dame (Monique ) die ons hielp en mee dacht en ook af rade ! Dat is eerlijk fijn geholpen en goede uitleg Ze kunnen alles verkopen , maar helpen echt mee met goed uitkiezen

Geslaagd voor alle meubels met uitstekende hulp

Via Google bij Zitmaxx uitgekomen omdat zij als 1 van de weinige een zelf-samen-te-stellen bank tot bijna 6 meter aanboden. Het was de ruim 2 uur rijden zeker waard. Eerst 2 rondes door de winkel gelopen en, ook omdat we ons van te voren georiënteerd hadden, konden we daarna met de adviseur om tafel om alles door te nemen en uit te kiezen. Goed geholpen, goed advies gekregen. 3 uur na aankomst geslaagd voor een bank, salontafel, eetkamertafel en eetkamerstoelen en nog een relaxstoel. Heel blij met alles en zeer tevreden over onze dag bij zitmaxx.

Zeer netjes

We zijn zeer netjes geholpen door een medewerker ,mooi stofje erbij en besproken wat we graag wilde hebben ,en nu een trotse eigenaar van een mooie bank

Mooie spullen & goede hulp.

Mooie spullen & goede hulp.

Vriendelijk en vlot geholpen

Vriendelijk en vlot geholpen

Nog niet eerder bij deze winkel geweest�

Nog niet eerder bij deze winkel geweest . Wat een assortiment en goed advies gehad bij het kopen van een bank. Zeker voor herhaling. Ook heel fijn de ruime openingstijden . Een aanrader voor iedereen!

Goede ervaring bij de aankoop van onze bank

Wij brachten op een zaterdag bezoek aan de winkel. Een vriendelijk ontvangst, een groot assortiment maar erg druk. Eenmaal door de winkel kun je bij de informatiebalie vragen of er een verkoopmedewerker beschikbaar is. Dit was er in ons geval meteen. Voordeel is dat je op dat moment alle aandacht krijgt voor je vragen en het bekijken van opties. Medewerkers zijn opgewekt en kundig, nemen alle tijd. Nadeel is dat als je nog iets wilt bekijken je weer de hele winkel door moet. Wij zijn goed geholpen en geslaagd!

Oneindig veel keuze

Heel veel meubelen om uit te kiezen, volop ruimte (met rolstoel) en gelegenheid om een keus te maken!!! Vriendelijke verkopers !!! En uiteindelijk een resultaat waar wij heel blij van geworden zijn.

Veel keuzes en fijne hulp

Fijn geholpen, waar goeie uitleg en advies was gegeven. Er werd de tijd genomen om al je wensen door te nemen. Veel keuzes en mogelijkheden!

Ruime keus en goede service!

Zitmaxx heeft een heel ruim assortiment meubels. Wij hebben eetkamer stoelen gekocht en hebben een heel goed advies gekregen van de verkoopster. Zij liet ons stoelen zien en mede door haar advies ook gekozen voor de open rugleuning, die veel fijner zat dan de dichte.

Veel hulpvaardige medewerkers

Veel hulpvaardige medewerkers, met kennis over alle onderdelen

Enorm fijne winkel met leuke en kundige medewerkers

Wij zijn enorm fijn geholpen door de medewerker van Zitmaxx. Hij heeft enorm zijn tijd genomen om alle opties met ons te bespreken en waar mogelijk te laten zien in de showroom. Ons dochtertje kreeg een leuke knuffel waar ze lekker mee in de weer was tijdens het consult wat een leuke toevoeging was. Ik zal zeer zeker Zitmaxx aanraden als je het zelf erg lastig vind om door alle mogelijkheden een geschikte optie te vinden.

Mooie showroom

Mooie showroom, goed geholpen door fijn personeel.

Goed geholpen

Goed geholpen, zonder dwingend te zijn, ruim assortiment, vriendelijke mensen.

Wat een super winkel zoveel keus,

Wat een super winkel zoveel keus, Wij weten dat wij hier altijd slagen, Al 7 jaar trouwe klant.!! Het is voor ons een dagje uit..

Uitstekend geholpen door personeel

Prima geholpen door zowel balie als verkoper bij Zitmaxx. Had tevoren online gekeken wat ik wilde zien en waren dan ook snel klaar.

Heel prettige zaak waar je vriendelijk�

Heel prettige zaak waar je vriendelijk te woord wordt gestaan. Absoluut geen opdringerige verkopers die in je nek staan te hijgen. Bij het verdere uitzoeken van de bank werden we goed geadviseerd voor alle mogelijkheden. Zitmaxx wonen zullen wij zeker aanbevelen.

Super goede service en kwaliteit

Super goede service en kwaliteit! Voor de 3e keer hier mijn meubels gekocht.

Veel keuze en vriendelijk behulpzaam personeel.

Ondanks de drukte snel en goed geholpen. Veel keuze en mooie grote winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar