Topwinkel

Vooral de service en hulp bij je aankopen zijn perfect in orde. Het luisteren naar de wensen van de klant is daar erg goed. Niets word je opgedrongen en dat is zeldzaam. Ook de nazorg is goed geregeld. Prima meubelwinkel met uitgebreide keuze. TOP.

Zeer prettige winkel met uitgebreide keuze!

Dankzij het uitgebreide assortiment aan banken, opstellingen en materialen hebben wij precies de bank kunnen vinden naar onze wens! Bij eerdere woonwinkels vonden wij net niet de bank waar we naar opzoek waren. Via vrienden kwamen we bij Zitmaxx terecht. De verkoopmedewerker heeft ons goed geholpen omtrent de materialen en het verstrekken van de juiste informatie. Wij zijn nu al heel blij met onze bank!

Veel keuze en een fijne verkoper die�

Veel keuze en een fijne verkoper die alles stap voor stap met ons doornam! Er werd rustig de tijd voor ons genomen onder het genot van een kopje koffie, erg fijne ervaring!

Super fijne zaak!!

Heel fijn geholpen!je hoeft niet te wachten ondanks de drukte Alles word uitgelegd en ze lopen met je mee Prima ontvangst en service

Aanrader! Goed en eerlijk advies.

Goed en eerlijk advies ontvangen over de aankoop van onze meubels. Naomi was geduldig en had kennis van zaken. Aanrader!

Mooie winkel

Mooie winkel, heel overzichtelijk. Een heel vriendelijke verkoopster heeft ons fantastisch geholpen. We gingen met een voldaan gevoel naar huis en mochten we nog een keer iets nodig hebben voor ons interieur dan komen we zeker weer terug. ,

Een woonparadijs

Ontzettend veel keus en goede tips, daar het een grote aankoop was ook nog eens fijn alles onder 1 dak, en een verkoper die overal verstand van had! Dankjewel Zitmaxx!

Wij hebben een bankstel gekocht en de�

Wij hebben een bankstel gekocht en de verkoopster was erg behulpzaam, meedenkend en geduldig, niets was te veel gevraagd, ze deed er alles aan om het ons makkelijker te maken tot een goede keus te komen.

Groot en divers aanbod, voor elke smaak wat te vinden.

Groot en divers aanbod van meubels in verschillende stijlen. Daarbij ook een enorme keus aan allerlei soorten bekleding qua stoffen en kleuren. Hierdoor kun je het meubelstuk precies krijgen zoals je wilt. Fijne meedenkend en kundig personeel.

Topper

Colinda was een zeer fijn persoon. Ze heeft ons op een prettige manier geholpen! Topper is het

Geweldige producten, uitgebreide service

We hadden al een bank van Zitmaxx, maar moesten een nieuwe vanwege een verhuizing. Hele mooie locatie met een enorm uitgebreid aanbod. We werden heel goed geholpen, al had het voor ons wat functioneler gemogen. Maar zeker een aanrader! De banken zijn kwalitatief echt top!

Bij Zitmaxx heb je niet het gevoel bij�

Bij Zitmaxx heb je niet het gevoel bij een woonwinkel te zijn waar het ze alleen om geld verdienen gaat. Elke medewerker is vriendelijk en absoluut niet opdringerig. Ze nemen de tijd en denken met je mee. Niets is teveel of ingewikkeld. Eerdere bestellingen hebben ons ook de ervaring gegeven dat, als er iets onverhoopt kapot gaat, ze het meteen voor je oplossen. Ook weer op dezelfde vriendelijke manier. Is het overigens een manier, of is het gewoon oprecht? En dan is het ook nog eens een zaak met veel keuze! Niets dan lof.

Ruime keuze met een goede service

Vanmiddag zijn we langs geweest bij deze mooie winkel. We waren verrast hoe groot het assortiment is. Mooi overzichtelijk neergezet en vriendelijk geholpen. Na een rondje lopen fijn geholpen aan de informatiebalie. De keuze was gevallen op een bankstel en een fauteuil. Zeer goed geholpen door de verkoopadviseur. Zeer verrassend hoeveel kleuren- en stofstalen er beschikbaar waren. Goed geadviseerd en uiteindelijk de koop gesloten. We waren hier op vrijdag. Tip is om een patatje te halen bij de snackwagen naast Zitmaxx. Lekkere krokante patat voor een schappelijke prijs. Tevreden terug naar huis gereden. Aanrader.

We zijn heel goed geholpen

We zijn heel goed geholpen, veel geduld, omdat ik nogal twijfelde over kleur etc. Mevrouw heeft ons echt goed bijgestaan en eerlijk advies gegeven. Zelfs met alle stalen en planken naar de keukenwarenhuis, omdat we daar onze keuken hadden besteld, dus kleuren vergeleken. Tenslotte een keuze kunnen maken en er samen uitgekomen. Echt fijn en vriendelijk personeel en veel geduld.

Uitstekende service !

Uitstekende service !

Fijne koopervaring bij Zitmaxx!

Wij hebben bij Zitmaxx onze eetstoelen, eetkamerbank, hoekbank , fauteuil, hanglamp en bed kunnen bestellen. Er is erg veel keuze in verschillende stoffen en stijlen. Ook onze verkoopster dacht goed met ons mee en gaf ons de tijd (op een drukke zaterdag) om over de verschillende opties en keuzes na te denken. Wij kijken erg uit naar de levering!

Supergoed geholpen en ruimte voor een�

Supergoed geholpen en ruimte voor een leuk gesprek daarnaast! Heel blij met mijn aankoop en kan niet wachten tot mijn bed er is!

Vriendelijk en de keuze is reuze!

Onwijs vriendelijk geholpen door het personeel! Er is hier zoveel mogelijk kwa kleur en soorten stof, zelfs als het niet een stof is die er normaal bij hoort is er nog iets mogelijk. Nu wachten tot de bank geleverd wordt! Kan niet wachten

Goede service en kwaliteit

Mijn schoonfamilie heeft eerder een bank gekocht bij jullie. Deze was naar behoren en volgens afspraak afgeleverd. Super goede kwaliteit en service. Daarom hebben wij ook voor jullie gekozen. We zijn goed geholpen vandaag in de winkel met het maken van de juiste keuze. Ik raad iedereen aan hier te bestellen.????

Ruime keuze in assortiment

Ruime keuze in assortiment. Vriendelijk personeel, we werden snel en kundig geholpen.

Nieuwe bank

Netjes geholpen aan de juiste kleur en samenstelling van onze nieuwe bank en salontafel

Je word duidelijk geholpen meedenkend�

Je word duidelijk geholpen meedenkend personeel. Kwaliteit ziet er in de showrooms al super goed uit

De winkel staat vol met leuke meubels�

De winkel staat vol met leuke meubels en accessoires. We hebben ook bij andere aanbieders gekeken maar bij ZITMAX wonen terug gekomen en besteld. Fijne winkel om rond te kijken en deskundige hulp gekregen om tot een mooi resultaat te komen. Ga het zeker door vertellen.

Aankoop nieuwe bank

Goed advies en goede begeleiding gehad rondom de aankoop van een bank. We zijn blij met de aankoop.

Top verkoopster,durft haar mening te geven,echt super!!!

Super leuke meid met humor en mensenkennis,dus ook een geintje durven maken,absoluut een aanwinst voor jullie.(weet helaas haar naam niet) Vrouw en dochter ook blij.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar