Prima geholpen

Prima geholpen. Er werd rustig de tijd voor genomen, nadat we ons eerst ongestoord konden ori�nteren in de prachtige winkel. Daarna een uitstekend advies gekregen door een vriendelijke en professionele adviseur.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Fijn geholpen

Fijn geholpen, van de informatiebalie tot de stoffenbalie en de dame die de bestelling opnam. We hebben heel veel woonwinkels bezocht voordat we bij Zitmaxx slaagden. Heel blij met de aankoop.

Fantastisch goed geholpen

Fantastisch goed geholpen door een zeer kundige verkoopster. Ik ben zeer tevreden naar huis gegaan, in afwachting van mijn net aangeschafte stoelen.

Fijn geholpen!

Afgelopen week stoelen gekocht bij Zitmaxx. Wat zijn we fijn geholpen! De dame van de receptie maakte dat we ons erg thuis voelen in deze winkel. Lekkere cappuccino ook (: Als we weer iets nodig hebben, komen we hier zeker terug!

Veel keuze overzichtelijk maar willen�

Veel keuze overzichtelijk maar willen niks met de prijs doen .

Persoonlijk advies

Ik was in mijn eentje op zoek naar een nieuwe bank, best lastig om door het grote aanbod daar een keuze in te maken. Ik ben heel fijn geholpen door een medewerkster, zij nam de tijd voor mij en dacht actief met mij mee over de juiste stof en kleur. Blij met de keuze nu! Er hangt een ontspannen relaxte sfeer.

Beste en leukste meubelzaak van Nederland

Fraaie en zeer overzichtelijke meubelzaak. Ruime keuze aan betaalbare (design-) meubelen. Uiterst vriendelijk, behulpzaam en absoluut niet opdringerig personeel. Ze nemen de tijd voor je en hebben ook echt aandacht voor je. Ook in de Outlet is altijd wel wat te vinden . Top : de leukste en beste meubelzaak van Nederland !!!!!!!

Geweldige service en ruim aanbod bij Zitmaxx!

Op 10 maart hebben we bij Zitmaxx een eettafel gekocht. De service was uitstekend! We hebben eerst op ons gemak rondgelopen om het ruime aanbod te bekijken. Daarna zijn we aan tafel gegaan om te bestellen. Het personeel nam echt de tijd voor ons en gaf goed advies, zonder opdringerig te zijn. Dat hebben we als erg prettig ervaren. We vonden het aanbod erg ruim en de prijzen zijn aantrekkelijk. Er is echt voor ieder wat wils. Nu is het wachten op de levering, maar tot nu toe zijn we zeer tevreden over onze ervaring bij Zitmaxx. Absoluut een aanrader!

Prachtige winkel

Prachtige winkel, ruime keus goede kwaliteit meubels en voor elk wat wils. Professioneel en zeer vriendelijk personeel!

Dit is het waard

Woensdag zijn wij naar Zitmaxx gegaan, het was een stuk rustiger. Welkom geheten bij de balie en mochten aan tafel zitten, je voelde je meteen welkom. een nette aardige verkoper die ons kwam helpen. Dacht wel, deze heeft er verstand van. Deze verkoper dacht echt met ons mee. Allemaal soorten stoffen en een houten plankje, vanwege onze meubels. Samen nog een keer bij de bank gekeken, vanwege de maat. En alles keurig genoteerd en de nieuwe bank en eetstoelen waren een feit. Deze verkoper maakte met ons de afspraak om alles in ��n keer te laten bezorgen. Dit is nu de tweede keer dat wij iets kopen bij Zitmaxx en de service was weer helemaal top. Wij zijn hele blije klanten en komen zeker terug voor meer nieuwe meubels. Dank je wel Zitmaxx wonen.

Vertrouwd gevoel

Vertrouwd gevoel. Prima uitleg en hulp bij aanschaf product.

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel met een ruim assortiment. Het personeel is ook behulpzaam en wij zijn zeer tevreden.

Erg goede ervaring gehad in de winkel

Erg goede ervaring gehad in de winkel. We zijn goed geholpen door Oguz, erg klantvriendelijk en hielp ons door het gehele proces.

Voor ieder wat wils! Geduldig en vriendelijke adviseurs

We zijn meerdere keren bij Zitmaxx geweest om inspiratie op te doen. Na de tweede keer hebben we onze keuzes definitief gemaakt met de hulp van een van de adviseurs. Zo geduldig en dacht ontzettend fijn mee met onze voorkeuren en leefomstandigheden. Ontzettend tevreden zijn we de deur uitgelopen. We kunnen niet wachten op het moment dat de stoel en bank worden geleverd

Een vriendelijke ontvangst

Een vriendelijke ontvangst. Binnen een korte tijd kwam iemand ons advies geven en heeft ons prima verder geholpen

Veel geduld�

Tijdens het gesprek met de verkoper kreeg ik een telefoontje dat mijn zoontje in het ziekenhuis was ivm een gebroken arm. De verkoper reageerde zeer geduldig en gaf mij ruimte en tijd. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Ook kreeg ik een klein Zittmax beertje mee voor mijn zoontje. Al met al, een zeer prettige ervaring gehad! En natuurlijk ook een fantastische bank gekocht!

Top service en fijne mensen

Eerder in het jaar bestelde ik wat staaltjes om kleuren en de stof van een bank te bepalen en tijdens mn eerste bezoek werd me verteld dat die kleur en stof niet meer geleverd werd. Na een paar weken weer langs gegaan om de keuze te maken en de behoeftes uitgesproken. Julia ging meteen controleren of dit alsnog besteld kon worden. De leverancier had het nog op voorraad dus er is een specifieke order voor mij ingeschoten! Was daar zo blij mee, geef Julia opslag!

Fijne service

Fijne service, goed advies van Manone!

Grote winkel met zeer veel keus en mogelijkheden. Vriendelijk personeel en behulpzaam waar nodig. Bezorging vriendelijk en goede communicatie.

Ja heel fijn en goed geholpen door�

Ja heel fijn en goed geholpen door jullie medewerkers en zijn heel tevreden met de koop van de bankstel relaxstoel en meubels,en wordt gratis bezorgd en in elkaar gezet?? Lekker dichtbij in Ter aar en alles in ��n Winkel gekocht.Top!!

we werden zo gastvrij ontvangen en het�

we werden zo gastvrij ontvangen en het winkel personeel was erg behulpzaam en vrolijk. ze lopen de hele winkel met je door om te vinden wat jij zoekt. top ik kom hier graag weer terug.

Super goed geholpen !

Super goed geholpen !

Goed geholpen

De winkel is prettig en overzichtelijk ingedeeld. Er waren veel medewerkers beschikbaar om hulp te bieden. Na melding bij het informatiepunt, was direct iemand beschikbaar. De verkregen informatie was precies wat ik vroeg en daardoor was de koop snel geregeld.

De keuze is reuze!

Wat een uitgebreide keuze aan meubelen en stoffen. Wij zijn heel prettig geholpen en men nam er alle tijd voor.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar