Vriendelijk en zeer accuraat

Vandaag een electr . Bosch boiler opgehaald. Zeer prettig geholpen. Wij wisten al wat wij wilden, maar hebben dit contact als zeer prettig ervaren.

Snelle service gewoon top

Ik heb voor een maat een nieuwe boiler besteld, helaas tijdens het in bedrijf stellen een mankement geconstateerd dus dat was een tegenvaller maar na 1 belletje werd alles netjes opgelost gewoon klasse.

meedenkende medewerkers en snelle levering

meedenkende medewerkers en snelle levering

Snelle levering en prima nazorg

Goede prijs en snelle levering. Ook na de levering service over mogelijke accessoires

Op een zondag via chat goed advies gekregen

Dat je op een zondag online advies kan krijgen vind ik een enorm fijne ervaring. Nadien direct besteld en dinsdag had ik de boiler al in mijn keuken staan.

Makkelijke en overzichtelijke site. Vriendelijke monteur.

De site van boilerdepot is heel overzichtelijk om heel makkelijk je bestelling compleet te maken. Je kan ook meteen kiezen de boiler te laten installeren wat ik heel prettig vond. Snel na bestellen werd de afspraak gemaakt en is hij door een heel vriendelijke monteur gemonteerd. Netjes

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 70

Over boilerdepot.nl

www.boilerdepot.nl is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Het assortiment met de grootste merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.