Ik had een storing in mijn Denon-versterker

Ik had een storing in mijn Denon-versterker en ze hebben me fantastisch geholpen. Ze namen alle tijd om het probleem op te lossen en ik ben zeer tevreden!

Obbink Borculo

Super mooie winkel geworden na de verbouwing! Echt een aanrader om langs te gaan. Voor de rest is het personeel erg vriendelijke en barst van de kennis.

Koelvriescombinatie

Had de koelvriescombi kapot,vriendelijke monteur,helaas wel einde verhaal! Zelfde dag nieuwe besteld,en na een week was de oude afgevoerd,en de nieuwe prachtig erin gezet! Wederom een topmonteur! Met name de service van Roy was top!

Geweldige service

Mijn inbouw bonen machine van Siemens was toe aan onderhoud. Het apparaat werkte niet meer en zelfs een schoonmaakbeurt was niet voldoende dit keer. We hebben Obbink gebeld, een monteur kwam het apparaat ophalen. Na een paar dagen heeft een andere monteur het apparaat teruggebracht en ge�nstalleerd. De koffie smaakt nu ook weer een stuk beter. Geweldige service.

oude koelkast deffect en gebeld �

Vanmiddag bleek dat onze Koelkast deffect was en toen Obink gebeld en direct werd een Bosch koeler gebracht. Top service meer kunnen we niet zeggen .

Voor het eerst kennis gemaakt met�

Voor het eerst kennis gemaakt met Obbink in Doetinchem, we voelden ons welkom en werden goed geholpen door de desbetreffende medewerker. We hebben aldaar een koelvriescombinatie, inductie fornuis en een airfryer gekocht. Deze werden netjes bezorgd en aangesloten. Wij zijn zeer tevreden�

Een mooie winkel, kennis goed

Een mooie winkel! Ik kreeg een goede uitleg en de medewerker nam echt de tijd voor mij. Fijn om te ervaren dat er nog winkels zijn waar de medewerkers kennis van zaken heeft in tegenstelling tot mijn ervaring bij MediaMarkt. Obbink Doetinchem heeft een goede indruk achtergelaten!

Een fijn ontvangst en prima advies

Ik heb een zeer goede en klantvriendelijke ervaring gehad binnen Obbink Doetinchem. Bij binnenkomst zag ik dat alle medewerkers bezig waren maar toch kwam er 1 medewerker naar me toe om aan te geven dat ik even kon wachten en of ik iets wilde drinken. Erg netjes en gastvriendelijk. Uiteindelijk werd ik geholpen door een dame, volgens mij de bedrijfsleidester en dit werd een leuke ervaring waarin ik de winkel verliet met precies wat ik nodig had. Ik had het gevoel dat vanaf binnenkomst tot einde bezoek de aandacht geheel op mij was gericht. Topervaring !!

Klanten niet welkom.

Vanwege de goede reviews zijn we speciaal 18 Km hierheen gereden voor een nieuwe Dyson V15 stofzuiger.... Maar wellicht kunnen ze beter een bordje op de deur hangen met "Klanten niet welkom". Na 10 minuten stom te zijn aangestaard zijn we maar vertrokken. De keuze was er trouwens ook zeer beperkt, een grote halflege winkel, met een doodenkele steelstofzuiger. Ik was overigens ook op zoek naar een serieuze laptop uit het hogere segment maar er staan alleen een paar budget gevalletjes dus alweer een helaas. 18 Km terug naar huis Zonder van onze tijd en de benzine. --nav reactie-- Nee dank u, onze ervaring was voldoende om nooit meer terug te komen en we hebben er ook geen enkele behoefte aan dit nog verder te bespreken. Die kans heeft u laten schieten toen we bij u waren. We zijn inmiddels ook voorzien bij BCC waar men wel de tijd nam om klanten naar behoren te helpen.

geweldige service

Eerst een tv laten reserveren en daarna toch getwijfeld om ambilight te nemen. No problem bij Obbink. Alle medewerking en niets is teveel. Goede uitleg en feedback. Obbink Aalten bedankt. Tv niet op voorraad en ter overbrugging een leentoestel. Geweldig dat dat kan ! Asmond

Top service waar anderen falen...

Wij hebben meerdere apparaten bij Obbink gekocht en zijn al jaren trouwe klant. Nadat we problemen hadden met de service van Samsung(hele slechte service) vanwege onze wasmachine heeft Obbink aangeboden zolang een wasmachine bij ons neer te zetten en ons te helpen met het contact met Samsung. Super service van Obbink waar krijg je dat nog. Dikke pluim!!

Snelle online levering en ook fijn dat�

Snelle online levering en ook fijn dat je ondanks bestellen via de webshop gewoon persoonlijk (mail)contact hebt!

De Denon DP-450USB is een prima platenspeler voor een redelijke prijs.

De Denon DP-450USB is een prachtige platenspeler welke vlot geleverd is door Obbink. Middels een USB stick kun je makkelijk opnames maken in WAV (44.1kHz/16 bit) of MP3 (192 kbps) format. Zonder dat daarvoor een computer en software nodig is. Gewoon opnemen met 1 druk op de knop. Met de ingebouwde voorversterker (phone equalizer met RIAA correctie) makkelijk aan te sluiten op eindversterker of hoofdtelefoonversterker. Hiervoor kan bijv. uitstekend de IFI ZEN CAN toegepast worden. High-end kwaliteit voor een redelijke prijs. De Denon DP-450USB wordt vanuit de fabriek geleverd met een naamloos MM-element dat van Audio-Technica afkomstig blijkt te zijn. De reden hiervoor is dat Denon uitsluitend MC�s in huis heeft die qua prijs niet echt bij de DP-450USB passen. Wat allerminst een probleem is, want bij Audio-Technica maken ze al sinds mensenheugnis heel goede elementen. Ik ga nog als upgrade een AT-VM95EN/H-element uit de VM95 Series Elliptial Nude Stereo Cartridges monteren. Dat zou naar ervaring van anderen het volgende opleveren: Het resultaat is verbluffend. Het lijkt alsof er een onzichtbaar gordijn weggenomen wordt. Een gordijn dat er zonder het VM95EN/H element niet eens leek te zijn. Maar toch, de muziek klinkt meteen een stuk levendiger en gedetailleerder. Fraaie nuances openbaren zich en het podium lijkt er precies een stuk groter op geworden. De controle over het diepe laag gaat er een stuk op vooruit en de soms iet wat scherpe randjes in het hoog smelten als sneeuw voor de zon. Het loont beslist de moeite om het standaard element van de DP-450USB te vervangen door een element uit de Audio-Technica VM serie. Hiermee bezorg je de Denon DP-450USB met een beperkte investering een aanzienlijke upgrade. Kortom een prima platenspeler voor een redelijke prijs, waarmee je je collectie tevens makkelijk kunt digitaliseren zonder computer en software.

Zeer klantvriendelijk personeel

Personeel is zeer klantvriendelijk. We komen zeker snel terug. We zijn heel dankbaar voor hun vertrouwen.

Heel goed, zeer snel geleverd

Goede prijs

Goede prijs, super snelle levering (!) en ook heldere en goedwerkende website, heel tevreden en ik kom vast terug, mvg

Fijne klantenservice

Fijne klantenservice, erg vriendelijk en denkt mee in oplossingen.

Prima webshop met prima prijzen

Prima webshop met prima prijzen. Levering was de andere dag en ik beveel deze webshop aan.

Super bedrijf met vriendelijk personeel

Na lang speuren op internet en bij heel veel online sites geweest te zijn, had Obbink mijn product nog wel. Even gebeld met de klantenservice of ze niet toevallig nog een andere kleur hadden. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ze kon zien dat er nog wel 1 in de winkel stond, maar kon niet zeggen of er nog een nieuwe in doos in de winkel stond. Ze stelde voor om mij terug te laten bellen de dag erna door de winkel (het was 17:40). Mee akkoord gegaan en de volgende dag werd ik netjes door de betreffende winkel gebeld. Ze hadden geen nieuwe meer in een andere kleur, maar wel een nieuwe in de kleur die ik in eerste instantie niet wilde. Daarop heb ik zelf besloten de andere kleur in het nieuw te bestellen. De bestel procedure is super simpel en overzichtelijk. Mailtjes komen netjes binnen. De bestelling werd de volgende dag netjes door DHL geleverd. Alles is dus helemaal goed gegaan en naar wens. Jammer dat dit bedrijf geen winkels door heel Nederland heeft, want dat verdienen ze wel!

Snel en betrouwbaar

Top! Eerste keer wat besteld, omdat het de scherpste prijs aanbood en het product direct kon worden geleverd. Bestellen en leveren ging zeer soepel en snel.

makkelijk online bestellen

makkelijk online bestellen, en volgende morgen vroeg al ophalen. Snel makkelijk zonder gedoe

Snelle levering en goedkoopste prijs

Snelle levering en goedkoopste prijs

Slechte service, onverschillig personeel

Door een enthousiaste verkoper een AEG VX8. 2 Silence stofzuiger gekocht bij Obbink Doetinchem. Zo'n handig ding! Niet dus. Hij zuigt amper en als de stofzak driekwart vol is zuigt hij helemaal niet meer. Een duur apparaat die niet doet waarvoor hij gekocht is. Het haakje was na 3 weken al kapot. Bij reclameren wist de onverschillige verkoper te melden dat we er te ruw mee omgesprongen waren. Op onze klacht over het zeer slechte zuigvermogen (en dat voor Euro 269,-!) ging hij niet op in. Op onze vraag dan naar de manager, was het antwoord: dan moet u maar naar Winterswijk gaan, daar is hij. Er werd niet meegedacht, de onverschilligheid droop er af. Zeer slechte zaak Obbink! Service: 0. Gedrag verkoper: 0 Apparaat: 0

Snelle levering en goede service.

Snelle levering van het apparaat. De service is ook heel goed.

Alles netjes verlopen, bestelproces en verzending verliep goed.

Koningslinde 3

7131 MP Lichtenvoorde

0544 - 394878

Over Obbink.nl

Obbink is al meer dan 90 jaar een vertrouwd adres in de Achterhoek voor consumentenelektronica, witgoed en service. Met 9 winkels in de regio, waaronder in Doetinchem, Winterswijk en Lichtenvoorde, combineren we een uitgebreid assortiment met persoonlijk advies en vakkundige ondersteuning. Bij Obbink staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid centraal. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, laptop, koelkast of slimme deurbel: onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. We nemen de tijd voor uitleg en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Bestel eenvoudig via onze webshop of bezoek één van onze winkels voor een goed gesprek en professioneel advies. Daarnaast bieden we hulp bij levering, installatie én reparatie – gewoon met onze eigen technische dienst. Daarom kies je voor Obbink: ✔ Meer dan 90 jaar ervaring ✔ Echte winkels met persoonlijke service ✔ Webshop met breed assortiment ✔ Deskundig advies op maat ✔ Installatie en eigen technische dienst ✔ Betrokken bij de regio en lokale verenigingen Bij Obbink koop je niet alleen een product, maar ook de zekerheid van een goede service vóór én na je aankoop.