Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen

zeer snelle levering via filiaal Ruurlo�

zeer snelle levering via filiaal Ruurlo werd volgend morgen al gebeld dat het klaar lag. Top !

Goedkoop en snel geleverd.

Goedkoop en snel geleverd.

Bestelproces, levering, prijs: top!

Zeer snelle levering. Product bovendien gunstig geprijsd t.o.v. andere leveranciers. Ook bestelproces easy en vlot.

Geen nonsens

Geen nonsens, bestellen en de dag er op al ontvangen, dus prima service

Alles waargemaakt wat er is beloofd en�

Alles waargemaakt wat er is beloofd en gezegd, dank daarvoor.

Bij het ophalen van de tablet is de�

Bij het ophalen van de tablet is de verkeerde tablet meegegeven. 32 GB i.p.v. 64 GB. Daardoor is op de afgesloten val schade verzekering ook het verkeerde serienummer vermeld. Het is wel opgelost maar had kunnen worden voorkomen.

We zijn erg tevreden met ons product.

We zijn erg tevreden met ons product.

Prima levering

Prima levering

Wasmachine bestelt.Binnen 4 dagen keurig bezorgd.

Wasmachine bestelt.Binnen 4 dagen bezorgd Wij wonen in het gooi en zij in Gelderland Eerst gebeld of zij wel zover gaan bezorgen. Dat deden zij . Dit in tegenstelling tot andere bedrijven die ook verder weg hun standplaats hadden. Op de website bij de bestelling kun je aangeven of je de machine geistalleerd wilt hebben en of er een trap is . Deze laatste mogelijkheid is zowel mijn man als mij ontgaan. Mischien iets duidelijker vermelden. De verwarring ontstaat doordat er staat: drogen en wassen. Naderhand via de chatfunctie alsnog aangegeven. Het bedrijf is zeer klantvriendelijk en behulpzaam en zowel via de mail, telefonisch als chat goed bereikbaar.

Prima service en levering

Prima service en levering

smiddags besteld, volgende middag ontvangen

Product smiddags besteld, de volgende middag ontvangen. Precies wat ik besteld had en wat ik had verwacht. Goed verpakt. Duidelijke track en trace.

Prima communicatie

Na het bestellen op de website, werden we snel gebeld door het transport bedrijf. 24 uur later werd de koelkast door een vriendelijke chauffeur volgens de afspraken geleverd. Heel blij mee!

Snel en correct geleverd volgens afspraak

Snelle en gedegen levering.

Snelle en gedegen levering.

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld. Dank!

Goed, maar laat

Product zoals beschreven, maar belofte �vandaag besteld, Morgen in huis� niet waargemaakt.

Mijn bestelling werd vrij flott�

Mijn bestelling werd vrij flott verwerkt en keurig geleverd. Dus mag ik helemaal niet klagen

Stofzuigerzakken besteld volgende dag�

Stofzuigerzakken besteld volgende dag keurig geleverd, top !

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

We bestelden bij de webwinkel een oven�

We bestelden bij de webwinkel een oven die we wilden laten bezorgen en plaatsen. Het contact daarover met de webwinkel ging prima, alleen de bezorging en plaatsing ,die ze uitbesteed hadden aan installatiebedrijf Helden uit Utrecht , ging waardeloos. Firma Helden heeft ons 3 keer beloofd te komen, bevestigd via de mail, maar kwam niet. Na inschakeling van Obbink kwamen ze de 4 e keer de oven wel bezorgen maar helaas lukte het niet om hem te plaatsen: de stekker knapte omdat het snoer net te kort was. Weer 2 keer een nieuwe afspraak gemaakt maar helaas zijn ze nog niet geweest.

Super snelle service

Super snelle service. Heel blij mee

Fijne winkel

Fijne winkel, behulpzaam personeel. Komen afspraken na

Koningslinde 3

7131 MP Lichtenvoorde

0544 - 394878

Over Obbink.nl

Obbink is al meer dan 90 jaar een vertrouwd adres in de Achterhoek voor consumentenelektronica, witgoed en service. Met 9 winkels in de regio, waaronder in Doetinchem, Winterswijk en Lichtenvoorde, combineren we een uitgebreid assortiment met persoonlijk advies en vakkundige ondersteuning. Bij Obbink staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid centraal. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, laptop, koelkast of slimme deurbel: onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. We nemen de tijd voor uitleg en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Bestel eenvoudig via onze webshop of bezoek één van onze winkels voor een goed gesprek en professioneel advies. Daarnaast bieden we hulp bij levering, installatie én reparatie – gewoon met onze eigen technische dienst. Daarom kies je voor Obbink: ✔ Meer dan 90 jaar ervaring ✔ Echte winkels met persoonlijke service ✔ Webshop met breed assortiment ✔ Deskundig advies op maat ✔ Installatie en eigen technische dienst ✔ Betrokken bij de regio en lokale verenigingen Bij Obbink koop je niet alleen een product, maar ook de zekerheid van een goede service vóór én na je aankoop.