Laden reviews...
22 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen regelmatig snelle levering en scherpe prijzen. Heldere communicatie en vriendelijk personeel vallen op, net als een betrouwbare service. De algehele ervaring is positief en men voelt zich goed ondersteund. Een melding beschrijft een probleem dat snel is opgelost.
Na het foutlopen van de bestelling van de filters hebben ze me netjes geholpen!
24 June 2026
Kjeld
Etten-Leur
Goed advies ontvangen en een zeer scherpe deal gemaakt voor 2x Orcon HRC 500 maxcomfort units. Erg blij mee.
13 January 2026
William
Vriendelijk en snel
12 January 2026
Timo
Vandaag een Orcon 500 besteld voor een scherpe prijs. Hij werd dezelfde avond nog geleverd! Blij mee!
8 January 2026
Jaco de Groot
Excellent. Rien a dire. Livraison rapide et service de qualite
6 January 2026
J Bakkali
Communication rapide via WhatsApp, livreur pro actif et materiel correspondant a mon besoin.
29 December 2025
R Siege sayanghua
Heb een wtw gekocht en deze werd al de volgende dag gebracht echt super service en het lag echt niet langs de deur echt petje af voor dat En kreeg de bediening er ook nog bij als bonus
25 December 2025
robert nefkens
supersnelle levering voor scherpe prijs. zeer klant vriendelijk. echte aanrader. top firma.
23 December 2025
bas
Snelle levering en duidelijke communicatie
22 December 2025
Jim
Snelle en duidelijke afhandeling van de bestelling. De spullen werden netjes geleverd en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Zeker een aanrader.
12 December 2025
Thomas Combe
Tolles Gerat. Lieferung genau eingehalten. Wurde ich sehr empfehlen. Ein 100% zuverlassiges Unternehmen.
11 December 2025
EGES
Everything perfect! Ordered from Spain and perfect timmings and delivery. Thank you!
10 December 2025
Marc
Wtw Orcon 500 is op tijd geleverd. Alles is verlopen hoe het zou moeten. Ze zijn zeker te adviseren!
10 December 2025
Mustafa Canli
Echte vakman. Levert perfect werk af netjes en optijd
Mike G
Na het niet leveren werd mijn unit volledig terugbetaald.
kristof naessens
Filters besteld voor onze Zehnder WTW voor een scherpe prijs. Ze zitten er alweer in. Tot over 180 dagen. Mooi.
mevrouw Sweere
Ordered a Zehnder q600, received great service and the best price i could find anywhere. Shipment was quick and easy to track
1 December 2025
stijn
Onlangs heb ik een onderdeel voor mij Duco besteld. Helaas hadden ze een verkeerd onderdeel gestuurd. Ik heb een melding gemaild. Tot mijn verbazing werd aangebeld en iemand van Wtwstore was speciaal vanuit De Haag naar Hof van Twente gereden om het verkeerde onderdeel om te ruilen voor het goede. Super service!!!!
14 November 2025
Ruub S
Top bedrijf hartelijk bedankt voor de service
31 October 2025
Mohamed Moukafih
Snelle service, scherpe prijzen en erg behulpzaam.
7 September 2025
Gijs N
Wij hebben onze wtw unit besteld bij wtwstore netjes bezorg snel en op tijd. Bij levering kreeg ik nog veel tips over instellingen en het systeem helemaal top. En het is ook nog eens een hele aardige en enthousiaste man. Zeker een aanrader.
30 August 2025
G. Wieberdink
Een enthousiaste harde gemotiveerde werker. Zelfs op zaterdag. Hij zoekt net zo lang, totdat hij het antwoord op mijn vraag/probleem, gevonden heeft. Klom er zelfs voor op het dak. Top! Oorzaak gevonden. Inlaat rooster verstopt. Jammer dat ik er nu geen foto bij kan voegen.
19 August 2025
Theo Thijssen
Snel geleverd, zeer vriendelijk en behulpzaam, goed advies bij installatie !
5 July 2025
Peter Willeman
De prijzen zijn gunstig en levering kon erg snel. De service vind ik top bij levering. De WTW unit is naar zolder gebracht en Moncif heeft vanuit zijn ervaring advies gegeven op mijn plan waar toevoer en afvoer punten te plaatsen en de volume hoeveelheden. Heb deze gebruikt om een aantal aanpassingen te doen. Top ervaring.
2 July 2025
Chris B.