Je komt voor een telefoon, laat een telefoon taxeren om in te ruilen, komt tot een deal. komt een nieuwe telefoon, zet alles in de winkel over en wil je oude telefoon inruilen, en deze wordt dan opnieuw getaxeerd (en de oude inruilwaarde wordt opnieuw bepaald, waarbij de ene collega anders beoordeelt dan een andere). Het principe een deal maken is daarmee wel vreemd. Uiteindelijk komt het goed, maar de werkwijze vind ik zeer opmerkelijk. Ik heb inmiddels een creditfactuur gekregen met weer een ander bedrag dan wat afgesproken is. Ben benieuwd wat eruit komt uiteindelijk. Bij inruilen is het een vreemde aangelegenheid bij Coolblue.
Nieuwe wasmachine gekocht 4 jaar geleden en stopte er ineens mee en sticker op het apparaat zei dat je 10 jaar garantie had op meerdere onderdelen van het apparaat. Nou denk je... bellen coolblue en dan komt het goed. vervolgens komen deze mensen pas na 2 weken kapotte wasmachine opdagen en binnen 3 minuten zegt die dame tegen mij: Machine is economisch totalloss helaas en is buiten garantie tot ziens. Dus ik wijs der op de sticker die erop staat en zij zegt dan moet je Samsung contacteren want die moeten dat dan oplossen.... maar ik heb het apparaat bij Coolblue gekocht ?!?! wat heb ik te maken met Samsung? Dan is de taak van de leverancier... niet van de consument maar oke ik contacteer samsung. Daar zeggen ze je moet terug naar coolblue want die is je leverancier en niet wij bij ons krijg je een voorrijkosten van 180 euro dus je kan beter terug naar Coolblue... En Coolblue stuurt je gewoon een rekening voor niks doen hahaha het is ronduit schofterig hoe deze 2 bedrijven samen werken om onder de garantie uit te komen van wat er aan gegeven is. Dus als die achterlijke stickers van 10 jaar garantie Trek ze maar van je wasmachine want wordt toch geen moer mee gedaan.... Uiteindelijk heb ik dus nu een nieuw apparaat gekocht want ik zit nu al 2 maanden met een kapot apparaat en moet ik een apparaat gaan weggooien bij het grofvuil van 4 jaar uit... hoebedoel je consumenten gedrag en milieu bewust Zowel Coolblue en Samsung zijn dus meer uit op geld dan de duurzaamheid van hun apparaten die ze verkopen. Service van Coolblue is op vlakken binnen de wettelijke 2 jaar garantie prima daarna is het succes met je overige garantie te claimen want ze sturen je samen gewoon van kassie naar de muur en weer terug. Want helpen doen ze je niet Groet en succes met deze manier van werken.
pakketje zou s avonds bezorgd worden ik dacht dat zal wel morgen worden maar pakketje werd s avonds bezorgd op de aangekondigde tijd
Ik loop binnen voor een iPhone hoesje. " Hoe heet je ?" Ik laat een medewerker zsm bij u komen. ... 10 mn later: "wat kan ik voor u doen?" Ik kom voor een iPhone hoesje. " wat is uw adres"? (let op ik kom voor een iPhone hoesje).Paar minuten verder: Laat de medewerker 3 mogelijkheden op het scherm zien. Ik maak een keuze maar vraag of ik het hoesje ook ff mag zien en vasthouden. Medewerker gaat op pad en verschijnt 10 mn later met doosje. Ik vraag mag het open gemaakt worden? Medewerker :" tja maar dan kan ik het niet meer verkopen" Ik zeg ok, laat maar zitten ik koop het wel. Betaald en toen kon het doosje open. De hele operatie duurt ca 40minuten waarvan 38 administratie, heen en weer lopen. Coolblue is waarschijnlijk een heel goede winkel maar niet voor een iPhone hoesje. PS het is een mooi hoesje en ben er tevreden mee:)
Robotstofzuiger besteld, werd snel verzonden en de communicatie is zoals je bij coolblue gewend bent. Product had uit de doos een verbogen zijborstel. Dat zijn vervangingsonderdelen, die koop je als consument voor 7,50. Coolblue levert deze echter niet, maar wil het hele apparaat omruilen. Dat is nogal zonde, dus ik zet er zelf wel even een nieuw borsteltje op. Maar had van coolblue eigenlijk verwacht dat een onderdeel nasturen zou kunnen.
Bestelling was nog niet bezorgd, wellicht kwijtgeraakt in het logistieke proces. Dame van klantenservice heeft het uitstekend en uiterst vriendelijk opgelost. Heel fijn!
- Concise and Clear communication - Good quality of products with a fair price
Leveren altijd snel en zijn vooral super in voorlichting/installatie van je gekochte product.
Bestellen gaat makkelijk en snel, helaas ging het afleveren niet zoals afgesproken. Betaal je extra voor een tijdvak in de middag, krijg je in eerste instantie een bevestiging dat jullie tussen 1350 en 1450 komen, maar s morgens om 10 uur ontvang je een bericht dat ze binnen een half uur op de stoep staan. Ook na telefonisch contact staat de chauffeur alsnog veel te vroeg voor de deur. Dan denk ik waarom betalen voor een tijdvak als er toch niet naar wordt gekeken.
Mede door de extra informatie van de bestelde artikelen
Snelle bestelling en levering. Producten zijn makkelijk te bestellen.
Coolbue is mijn 'to go' webshop voor electronica. Nog nooit spijt gehad!
Perfect.
Fijn geholpen in haarlem
Echt een uitstekende klantervaring, Coolblue heeft het uitgespeeld! Zowel de vergelijkinsmogelijkheden op de website als nazorg met uitleg over het bestelde product, het plaatje klopt!
Keurig op tijd ondanks files rond Amsterdam. Verder een heel vriendelijke Cool blue chauffeur die alles netjes uitgelegde. Prima service! Ik blijf zeker klant en zegt het voort
Snelle levering.fijn dat koffiehuis er al bij zaten zodat je niet zelf op een andere website een heel verhaal moet invullen. Geweldig Coolbleu. Ga zo door
Heb het nog niet ontvangen maandag 31 maart zal het geleverd worden niets gehad
Beste Sandra, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat zonde dat je nog altijd zit te wachten op je nieuwe aanwinst. Het klinkt alsof er iets misgaat bij de bezorging van je pakket. We helpen je daar graag verder bij. Mocht je de bestelling nog altijd niet hebben ontvangen, willen we je vragen om contact met ons op te nemen. Stuur in dat geval een toelichting, samen met het ordernummer, naar [email protected]. Ook is het mogelijk om ons te bellen via 010 798 8999. We kunnen dan zorgen dat je snel je bestelling in handen hebt. Met vriendelijke groet, Coolblue
De levering werd niet op tijd gehaald op het aangeboden tijdstip waarvoor extra betaald is. Zondagavond besteld en uiteindelijk was hij er woensdag. Bij het uitpakken van de tweedehands zagen we dat niet de verpakking beschadigd was, maar de linkerkant van het apparaat. We zagen geen mogelijkheid om met jullie telefonisch te bereiken, dus alles maar ingepakt en geretourneerd.
Beste Reinier, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat de levering van je bestelling niet soepel is verlopen. Logisch dat je daar enorm van baalt. Zeker als je er achter komt dat je nieuwe aanwinst beschadigd is. Onze service is voor ons enorm belangrijk. We willen dan ook graag voor je kijken waar dit misgaat. Zou je je review, samen met je ordernummer door kunnen sturen naar [email protected]. We kijken dan graag samen met jou naar een oplossing. Mocht je liever contact opnemen via de telefoon kan dat via 010 798 8999. Met vriendelijke groet, Coolblue .
Zoals beloofd na 1 dag geleverd.
Goede hulpzame website met duidelijke informatie
Had bij de concurrent een Philips volautomatisch koffiemachine gekocht. Bij thuiskomst bleek deze gebruikt, zal vol met koffieprut. Geld terug gevraagd en bij coolblue besteld samen met een foodprocessor en een multicooker. Tot mijn grote verbazing was ook deze koffiemachine gebruikt, wederom vol met koffieprut. Uiteraard terug gestuurd en een nieuwe gekregen. Of de multicooker gebruikt is durf ik niet te zeggen maar hier zat een handpalmafdruk op en die was niet van mij. Deze wel gehouden. De opnieuw toegestuurde koffiemachine was weliswaar schoon maar zat vol met vezels van vermoedelijk schoonmaakdoekjes. Zou mij zeker niet verbazen dat deze ook eerder gebruikt was. Deze wel gehouden.
Hallo Nicola, We begrijpen dat het geen fijn gevoel is dat je de koffiemachine met koffieprut hebt ontvangen! Wel komt het vaak voor dat er in de fabriek de machine getest wordt op een goede werking, hiervoor moeten ze wel een kopje koffie kunnen zetten zodat ze zeker weten dat deze in de verkoop kan. We vinden het natuurlijk wel vervelend om te horen dat het apparaat misschien daarna niet goed schoon is gemaakt. Hopelijk is nu wel alles in orde. We wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Coolblue
Goed snel geleverd
alomvattende dienstverlening, bereikbaar en vriendelijk
Ik heb een Eufy S1 Pro gekocht via Coolblue. Direct na de eerste dweilbeurt gaf het apparaat een foutmelding (EB1J), veroorzaakt door een lekkende afdichting in de vuilwatertank – een bekend probleem volgens de fabrikant zelf. Als engineer heb ik een volledige diagnose uitgevoerd en zelfs een werkende tijdelijke oplossing toegepast. Mijn bevindingen heb ik netjes gedeeld met Coolblue, inclusief bronvermelding van de fabrikant. Helaas werd dit volledig genegeerd. Coolblue bleef vasthouden aan het standaardprotocol: het hele apparaat van 10 kilo demonteren en opsturen voor inspectie, ondanks dat het probleem duidelijk gelokaliseerd en opgelost was. Er was geen enkele ruimte voor redelijkheid of maatwerk. Uiteindelijk heb ik het probleem zelf opgelost, maar het vertrouwen in Coolblue is daarmee wel verdwenen. De vriendelijke toon in de communicatie staat in schril contrast met de inhoud: alles draait om het proces, niet om de klant.
Beste Tommie, Sorry dat we je niet de gewenste opties konden bieden bij het defect aan je stofzuiger. We hebben je duidelijk aangegeven wat we wel voor je kunnen betekenen, we begrijpen dat je dit graag anders had gezien. Hopelijk kunnen we je de volgende keer wel beter helpen. Als je nog vragen hebt, dan staan we voor je klaar. Met vriendelijke groet, Coolblue