Stel je voor: een potentiële klant zoekt via Google naar een product dat jij verkoopt. Tussen alle zoekresultaten door valt jouw webshop direct op. Waarom? Vanwege die stralende gele sterren die direct vertrouwen uitstralen. Bij kiyoh zitten we niet stil en daarom introduceren we onze vernieuwde Magento 2 Product Review plugin; inclusief naadloze Google Shopping integratie.
Haal het maximale uit je Magento 2 shop
Het verzamelen van bedrijfsreviews is de eerste stap, maar productreviews zijn de game changer voor je conversie. Met onze nieuwe plugin voor Magento 2 is het makkelijker dan ooit om feedback te verzamelen op productniveau. Waar bedrijfsreviews gaan over de betrouwbaarheid van je shop, geven productreviews de doorslag bij de aankoopbeslissing.
De nieuwe plugin werkt volledig geautomatiseerd. Nadat een klant een bestelling heeft geplaatst, wordt er op het juiste moment een uitnodiging verstuurd. De klant kan in minder dan een minuut zowel de shop als het specifieke product beoordelen. Zo bouw je moeiteloos aan een waardevolle database van echte reviews.
Welke voordelen heeft de plugin?
- Zichtbare sterren in Google Shopping: Koppel je feed aan het Google Merchant Center en val direct op met gele sterren bij je advertenties.
- Hogere conversie: Productreviews geven potentiële klanten het laatste zetje dat ze nodig hebben om te bestellen.
- Volledig geautomatiseerd: Verstuur automatisch uitnodigingen op het juiste moment na een aankoop.
- 100% betrouwbaar: Voldoet volledig aan de wetgeving door alleen geverifieerde kopers toe te laten.
Betrouwbaarheid met geverifieerde content
Transparantie vormt de basis van online succes. Omdat de nieuwe plugin uitsluitend uitnodigingen verstuurt naar kopers, is de echtheid van de feedback gegarandeerd. Dit zorgt voor een eerlijk en representatief beeld van het assortiment. Wanneer nieuwe klanten gedetailleerde ervaringen van eerdere kopers lezen, groeit het vertrouwen in de productkeuze. Deze vorm van sociale bewijslast is essentieel voor een sterke online reputatie.
Waarom deze update essentieel is
In een concurrerende e-commerce markt is zichtbaarheid de sleutel tot succes. De combinatie van de Magento 2 plugin en de Google Shopping integratie zorgt ervoor dat de webshop technisch up-to-date is en commercieel optimaal presteert. Het tonen van productbeoordelingen direct in de zoekresultaten van Google trekt de aandacht van potentiële kopers nog voordat zij de website hebben bezocht.