Skip to content

Ons partnernetwerk

50+ Partners
1000+ Webshops
10+ Platforms

Kiyoh werkt samen met de beste platforms, keurmerken en organisaties in e-commerce. Samen zorgen we ervoor dat webshops maximaal profiteren van reviews.

Shopify
CCV Shop
OpenCart
Mijnwebwinkel

Ontdek onze partners

Kiyoh heeft een uitgebreid netwerk van partners. Van klanten en keurmerken tot affiliate partners en platformkoppelingen.

ONZE SAMENWERKINGEN

Samen sterker in e-commerce

Kiyoh werkt intensief samen met diverse typen partners. Elke samenwerking is gericht op het versterken van vertrouwen in online winkelen — voor zowel webshops als consumenten.

• Keurmerken — zoals Thuiswinkel Waarborg en WebwinkelKeur, die hun leden exclusieve reviewoplossingen bieden.
  • Affiliate partners — vergelijkingssites en netwerken die webshops doorverwijzen naar Kiyoh.
  • Platform partners — officiële plugins en koppelingen met Shopify, Shopware, WooCommerce, Magento en meer.
  • Brancheorganisaties — sector-specifieke samenwerkingen voor gerichte reviewoplossingen.
Keurmerken
Affiliate partners
Platform partners
Brancheorganisaties
Internationaal
Marketing bureaus
WORD PARTNER

Word partner van Kiyoh

Kiyoh is marktleider in Nederland en expert op het gebied van reviews. Wij weten als geen ander hoe belangrijk online reviews zijn. Ben je overtuigd van de voordelen van ons reviewsysteem en wil je samenwerken? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

• Exclusieve tarieven voor jouw leden of klanten
  • Co-branded reviewoplossingen in jouw huisstijl
  • Technische integratie en API-toegang
  • Dedicated accountmanager en support
  • Marketing- en promotiemateriaal
Kiyoh

Samen groeien

Sluit je aan bij 50+ partners

1000+ webshops bereikt

Interesse in een samenwerking?

Neem contact op en ontdek hoe Kiyoh jouw organisatie kan versterken. Samen bouwen we aan meer vertrouwen in online winkelen.