100% betrouwbare reviews
Bij Kiyoh draait alles om echtheid. Alleen klanten die daadwerkelijk een bestelling hebben geplaatst, kunnen een review achterlaten. Geen nepreviews, geen gemanipuleerde scores — alleen eerlijke ervaringen van echte klanten.
Hoe garanderen wij betrouwbaarheid?
Kiyoh heeft meerdere systemen ingebouwd om de betrouwbaarheid van reviews te waarborgen. Van actieve uitnodigingen tot een gespecialiseerd reviewteam — wij nemen betrouwbaarheid serieus.
- Actieve uitnodigingen — alleen klanten die daadwerkelijk een bestelling hebben geplaatst, ontvangen een uitnodiging om te reviewen.
- Barrières tegen nepreviews — ons systeem herkent verdachte patronen en blokkeert onbetrouwbare reviews automatisch.
- Gespecialiseerd reviewteam — onze specialisten bestuderen gemelde reviews en grijpen in wanneer nodig.
- Meldsysteem — vermoed je een nepereview? Meld het en ons team onderzoekt de review grondig.
Positieve én negatieve reviews
Elke webshop ontvangt zowel positieve als negatieve reviews. Bij Kiyoh geloven we dat transparantie de sleutel is tot vertrouwen. Daarom hanteren we strikte regels over het verwijderen van reviews.
- Negatieve reviews kunnen niet worden verwijderd door de webshop — dit garandeert een eerlijk beeld voor consumenten.
- Bedrijven kunnen reageren op reviews — zo kunnen klachten professioneel worden afgehandeld.
- Kiyoh verwijdert alleen reviews die niet voldoen aan onze richtlijnen — zoals beledigingen, spam of aantoonbaar valse informatie.
- De reviewscore is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden — altijd actueel en representatief.
Eerlijk en transparant
Positieve én negatieve reviews
Gemiddeld 8.6/10
Waarom Kiyoh reviews betrouwbaar zijn
Drie pijlers die de betrouwbaarheid van ons reviewsysteem garanderen.
Start met het verzamelen van betrouwbare reviews
Meld je aan bij Kiyoh en bouw vertrouwen op bij je klanten met 100% geverifieerde reviews. Ervaar zelf hoe ons systeem werkt.