Webshop Keurmerk

webshop keurmerk

De Stichting Webshop Keurmerk bestaat sinds 2001 als brancheorganisatie en levert het Thuiswinkel Webwinkelkeurmerk. Dit keurmerk wordt verstrekt aan winkels die hun producten en diensten voornamelijk online aanbieden. Met meer dan 29.000 aanmeldingen en 6500 aangesloten webwinkels in Nederland en bijna 7100 webshops wereldwijd is de Stichting het grootste erkende keurmerk voor webshops in Nederland.

 

Webshop Keurmerk Reviews

Webwinkels die zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk kunnen gebruikmaken van ons speciaal ontwikkelde kiyoh reviewsysteem. Het gebruik van Webshop Keurmerk Reviews is tegen een speciaal jaartarief. Hiermee verzamel je als eigenaar van een webshop betrouwbare beoordelingen van klanten die in je online winkel een bestelling hebben geplaatst. Je bepaalt zelf wanneer klanten een verzoek hiervoor ontvangen. Google toont de sterren bij je website in de zoekresultaten, in de Ads campagne en Google Shopping.

 

Webshop Keurmerk Reviews zijn alleen beschikbaar voor gecertificeerde leden van de Stichting Webshop Keurmerk. Ben je lid? Meld je dan hier aan om gebruik te maken van reviews.