Trustpilot vs Kiyoh

Trustpillot
vs

De verschillen

In één oogopslag.

en je het zat om te veel te betalen voor je reviewplatform? Je bent niet de enige. Steeds meer ondernemers stappen over van Trustpilot naar Kiyoh – en besparen daarmee tot wel €2.688 per jaar, zonder in te leveren op kwaliteit of betrouwbaarheid.

Kiyoh vs Trustpilot

custom widget: volledig aanpasbaar

AI Integratie: AI Antwoorden*

sterk in NL: Internarionaal gericht + sterk in Nederland

Google integratie: ja

*AI Antwoorden zit nog in de beta-fase.

Waarom kiezen bedrijven voor Kiyoh?

Steeds meer ondernemers zoeken een betrouwbaar alternatief voor Trustpilot. Of het nu gaat om de hoge maandelijkse kosten van Trustpilot, beperkte ondersteuning in het Nederlands of een gebrek aan flexibiliteit—bedrijven stappen massaal over naar Kiyoh. Kiyoh biedt alles wat je van een professioneel reviewplatform mag verwachten: zichtbaarheid in Google, gebruiksvriendelijke widgets, en volledige AVG-compliance. Het grote verschil? Je betaalt géén €259 per maand, maar start al vanaf €35 per maand.

Als je dus zoekt naar een goedkoper alternatief voor Trustpilot, of gewoon klaar bent met de beperkingen van internationale reviewplatforms, dan is Kiyoh de slimme keuze voor jouw Nederlandse bedrijf.

Overstappen van Trustpilot naar Kiyoh

Eenvoudiger dan je denkt.

Veel ondernemers denken dat overstappen van een platform als Trustpilot naar een alternatief zoals Kiyoh ingewikkeld is — maar dat is het absoluut niet. Binnen enkele uren ben je volledig live. We begeleiden je stap voor stap: van het importeren van je bestaande reviews tot het activeren van je XML-feed en QR-code voor nieuwe beoordelingen.

Je krijgt persoonlijke hulp bij de installatie en integratie van Kiyoh op je webshop, zodat je zonder onderbreking verder kunt gaan met het verzamelen van reviews. Ook als je momenteel nog vastzit aan een duur Trustpilot-abonnement, denken wij graag met je mee over een soepele overgang.

Wat zeggen overstappers?

"Kiyoh is een mooi betaalbaar alternatief voor trustpilot. Altijd goed bereikbaar."
"Ik ben van Trustpilot naar Kiyoh overgestapt. Wat een verademing zeg! Het systeem werkt, is betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk. De medewerkers van Kiyoh zijn gemotiveerd, vriendelijk en deskundig. Implementeren was erg eenvoudig en snel. Ik raad het iedereen aan."
"Kiyoh bevalt erg goed, ons bedrijf maakte voorheen gebruik van Trustpilot, maar die vind zijn duurder en in mijn ogen minder gebruiksvriendelijk.

enkele partners

Rijlessen.nl